• PRO TV
  • Corina Caragea, sexy in costum de baie, intr-un peisaj de vis. Cum arata cu adevarat trupul vedetei

Corina Caragea, sexy in costum de baie, intr-un peisaj de vis. Cum arata cu adevarat trupul vedetei

Corina Caragea, sexy in costum de baie, intr-un peisaj de vis. Cum arata cu adevarat trupul vedetei

Corina Caragea este una dintre cele mai frumose si mai admirate prezentatoare tv de la noi din tara, este o fire discreta, mereu atenta la felul in care apare in fata fanilor si una dintre vedetele care isi tin fanii la curent cu ceea ce se intampla in viata ei. 

In cel mai recent material postat pe blogul personal, vedeta a publicat cateva imagini din cea mai recenta vacanta petrecuta in Dubai. 

Prezentatoarea stirilor din sport s-a lasat fotografiata in timp ce se relaxa. Corina apare intr-un costum de baie din doua piese, cu parul lasat lejer pe spate, iar trupul vedetei a fost o adevarata incantare pentru fani.

Vedeta publica adeseori imagini personale din vacantele de vis pe care le petrece, spre incantarea fanilor care sunt curiosi sa cum se distreaza vedeta cand nu apare la televizor.

"Eu am ales Dubai iarna pentru ca era cea mai apropiata si mai convenabila ca pret destinatie calda, pentru ca de la o vacanta la alta gaseam acest loc schimbat- in permanenta se construieste ceva nou si …de neimaginat sau masurat – alteori am fost sa transmit stiri de la un eveniment sportiv.

Dubaiul pare un oras SF. Daca acum putin timp va recomandam o destinatie de vacanta unde timpul sta in loc , ei bine Dubaiul este pentru cei care vor invinga timpul, sa i-o ia inainte.  Nimic nu sta pe loc in Dubai. Dar cel mai rapid se invart banii, desigur", a marturisit Corina.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni