• PRO TV
  • Povestea nestiuta din spatele unei slabiri care a impresionat o tara intreaga. Drama prin care a trecut Oana Radu

Povestea nestiuta din spatele unei slabiri care a impresionat o tara intreaga. Drama prin care a trecut Oana Radu

Povestea nestiuta din spatele unei slabiri care a impresionat o tara intreaga. Drama prin care a trecut Oana Radu

Povestea Oanei Radu a impresionat o tara intreaga, iar slabirea miraculoasa a starnit o multime de sentimente contradictorii: de la admiratie pana la critici dure si judecati pe masura.

Potrivit cancan.ro, Oana Radu a avut parte de o copilarie nu tocmai fericita, iar lipsa tatalui s-a transformat intr-o drama care a marcat-o pe viata. Chiar daca a avut parte de iubirea, sustinerea si dragostea mamei si a bunicilor.

"Am avut o viata putin mai diferita decat ceilalti copii. Ma durea foarte tare cand eram judecata pentru greutatea mea. De la 3 saptamani nu am tata, mama m-a crescut singura alaturi de bunicii mei. Mama si-a dedicat intreaga viata mie, ea ma ducea la repetitii din putinul ei, ea nu a aparut niciodata cu un barbat in viata mea. Am avut o viata foarte grea! Bunicii ne-au fost alaturi, dar nu e acelasi lucru! Eu nu am simtit lipsa tatalui la propriu pentru ca nu stiu cum ar fisa fie langa mine", a marturisit vedeta in cadrul unei emisiuni tv.

Dupa participarea la "Vocea Romaniei", Oana Radu a uimit o tara intreaga cu slabirea miraculoasa prin care a trecut, iar acum vedeta incearca sa se mentina la greutatea actuala si sa arate perfect in fata fanilor.

Citeste mai multe pe cancan.ro!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni