• PRO TV
  • Iulia Vantur a atras toate privirile cu o impletitura spectaculoasa. Cum arata coafura impresionanta

Iulia Vantur a atras toate privirile cu o impletitura spectaculoasa. Cum arata coafura impresionanta

Iulia Vantur a atras toate privirile cu o impletitura spectaculoasa. Cum arata coafura impresionanta

Incepand cu luna martie, Iulia Vantur va prezenta noul reality show "Ferma Vedetelor", care va aduce in fata telespectatorilor fata nevazuta a 12 vedete si modul in care acestea vor face fata unor provocari inedite.

In calitate de gazda a show-ului "Ferma Vedetelor", Iulia Vantur va trebui sa fie alaturi de concurenti si sa ii sprijine in momentele dificile prin care vor trece. Mai mult, vedeta va fi legatura celor 12 vedete cu exteriorul, le va distribui sarcinile zilnice si ii va indruma pentru a trece peste barierele fizice si psihice cu care se vor confrunta in cele de trei luni de convietuire la Ferma.

Pregatirile sunt in toi pentru show-ul pe care telespectatorii il vor putea urmari din luna martie la ProTV, iar Iulia Vantur se declara entuziasmata de noua aventura in care a pornit.

"Va fi un show spumos, tocmai pentru ca va surprinde latura umana, in cele mai firesti aspecte ale vietii.", a declarat Iulia Vantur.

Recent, frumoasa vedeta a publicat pe contul personal de Facebook o imagine in care apare cu o coafura impresionanta. Iulia Vantur si-a etalat impletiturile sofisticate si stylish in fata aparatului de forografiat, iar prietenii virtuali s-au grabit sa o complimeteze pentru alegerea facuta.

"Arta adevarata" sau "Foarte frumos" sunt doar cateva dintre mesajele pe care acestia i le-au transmis. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni