• PRO TV
  • Antonia, cu abdomenul la vedere dupa ce a nascut. Detaliul care a atras imediat atentia fanilor

Antonia, cu abdomenul la vedere dupa ce a nascut. Detaliul care a atras imediat atentia fanilor

Antonia, cu abdomenul la vedere dupa ce a nascut. Detaliul care a atras imediat atentia fanilor

Antonia este fara urma de indoiala una dintre cele mai frumoase vedete din showbizul autohton. Mamica a doi copii, artista impresioneaza cu fiecare aparitie televizata, iar fotografiile postate pe retelele de socializare strang si ele zeci de mii de like-uri.

De-a lungul timpului, Antonia a reusit sa cucereasca publicul din Romania cu melodiile sale si sa se impuna pe primele pozitii in topurile de specialitate. Desi a devenit mamica la finalul anului trecut, vedeta nu si-a neglijat cariera muzicala si a lansat recent piesa "Chica Loca".

Antonia se numara printre vedetele care sunt foarte active pe retelele de socializare. Desi numarul fotografiilor publicate de artista s-a micsorat dupa nasterea micutului Dominic, cantareata nu isi neglijeaza fanii.

Citeste si: Anda Adam, schimbare radicala de look. Cum arata cantareata cu breton si parul vopsit brunet

Recent, Antonia a publicat o fotografie in care si-a lasat la vedere abdomenul, iar fanii au observat imediat ca burtica vedetei a suferit unele modificari, asa cum era si firesc dupa nastere. Odata cu postarea imaginii, cantareata a tinut sa isi anunte fanii ca urmeaza sa inceapa antrenamentul de fitness pentru a scapa de kilogramele acumulate in timpul sarcinii.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni