• PRO TV
  • Cum ar arata Selena Gomez daca silueta ei ar semana cu cea a Printeselor Disney. Rezultatele sunt de-a dreptul bizare

Cum ar arata Selena Gomez daca silueta ei ar semana cu cea a Printeselor Disney. Rezultatele sunt de-a dreptul bizare

Cum ar arata Selena Gomez daca silueta ei ar semana cu cea a Printeselor Disney. Rezultatele sunt de-a dreptul bizare

De-a lungul timpului, s-au iscat numeroase discutii cu privire la mesajele gresite pe care productiile Disney le transmit copiilor.

Printre cele mai aprige controverse s-au numarat si cele cu privire la idealul de frumusete promovat de Printesele Disney si la impactul pe care iportazele feminine din desenele animate il au asupra modului in care fetite ajung sa isi priveasca peopriul corp.

In majoritatea cazurilor, fetitele isi doresc sa devina si sa arate precum personajele favorite, pe care le urmaresc in desenele animate. Odata cu trecerea timpului, dorinta de a arata precum o Printesa Disney s-a intiparit in mentalul micutelor, iar parintii au fost nevoiti sa le satisfaca capriciile si sa cumpere costume sau obiecte care apar in celebrele productii Disney.

Citeste si: A fost criticata pentru ca avea o sarcina aproape invizibila la 9 luni. Cum arata copilul ei dupa nastere

Din pacate, siluetele Printeselor Disney nu respecta normele reale si se apropie foarte mult de siluetele papusilor Barbie, iar acest lucru este vizibil cu ochiul liber. Editorii de la Buzzfeed au realizat o galerie foto in care cele mai apreciate vedete pop au suferit transformari radicale pentru a arata ca personajele Disney.

Gat alungit, ochi expresivi si mari, talie subtiata si incheieturi finute, acestea sunt partile corpului care au suferit modificari in cazul Selenei Gomez, Rihannei sau Miley Cyrus, iar rezultatele sunt de-a dreptul bizare. 


Sursa FOTO: Getty Images

Vezi mai multe imagini aici!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni