• PRO TV
  • Tensiunea atinge cote maxime in jungla africana, iar acasa nerabdarea creste. Mesajul iubitei lui Dorian Popa

Tensiunea atinge cote maxime in jungla africana, iar acasa nerabdarea creste. Mesajul iubitei lui Dorian Popa

Tensiunea atinge cote maxime in jungla africana, iar acasa nerabdarea creste. Mesajul iubitei lui Dorian Popa

Mai sunt numai trei zile pana la marea finala "Sunt celebru, scoate-ma de aici!", iar concurentii ramasi in concurs isi doresc din ce in ce mai mult sa demonstreze ca merita titlul de "Regele" sau "Regina" junglei.

Fanii il sustin inca de la inceputul competitie, iar acest lucru a fost demonstrat de faptul ca artistul este concurentul care a facut cele mai multe probe si a asigurat colegilor din tabara mancarea de care aveau nevoie pentru a supravietui pericolelor jungei.

In afara de fani, Dorian se mai bucura si de sustinerea iubitei lui, focoasa Claudia Iosif. Dorian si-a strigat iubirea pentru ea de nenumarate ori in competitie, iar Claudia il asteapta si ea cu o multime de surprize acasa si il declara : "Regele ei".

Tanara considera ca iubitul ei are toate calitatile pentru a fi numit "rege al junglei" si ca ceea ce vedem la televizor nu este doar un rol, actorul este un luptator si in viata de zi cu zi: "Ca iei sau nu titlul, pentru mine esti si vei fi castigator. Cred ca ai calitatile unui lider! Sunt foarte mandra de tine si te astept acasa pentru ca tu vei fi castigatorul! Te iubesc foarte mult! Tu esti regele meu!", i-a transmis Claudia iubitului ei.

Citeste mai multe pe cancan.ro!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni