• PRO TV
  • Si-a facut un selfie in oglinda si l-a postat pe net. Ce a vazut un prieten in poza

Si-a facut un selfie in oglinda si l-a postat pe net. Ce a vazut un prieten in poza

Si-a facut un selfie in oglinda si l-a postat pe net. Ce a vazut un prieten in poza

Acest selfie postat cu Snapchat este suficient cat sa va tina o viata departe de site-urile de socializare. Mai ales daca va numarati printre cei care cred in... fantome.

Bethany Harvey din Marea Britanie si-a facut un selfie in oglinda alaturi de nepotul ei. Tanara din Marea Britanie a declarat ca niciodata nu s-ar fi asteptat sa vada prezenta sinistra in fotografie.

"Faceam o fotografie cu Snapchat cu mine si nepotul meu, insa sora mea a sarit in spatele nostru, asa ca am denumit poza 'photo bombed'. Am setat fotografia pentru ca toata lumea sa o poata vedea", a povestit femeia din Irlanda de Nord.

Insa, scrie Irish Mirror, in aceeasi zi, spre seara, tanara a observat ceva ciudat la poza: "Un prieten a venit in vizita si mi-a aratat in background ceea ce pare a fi o fata, care sta cu mainile pe genunchi. Chiar daca nu-i putem vedea fata, restul este cat se poate de clar".

Bethany sustine ca nu mai era nimeni in camera cand fotografia a fost facuta.

"S-au intamplat multe lucruri ciudate in casa. Nu mai merg in living room pe intuneric pentru ca mi-e teama ca as putea vedea ceva", a mai spus tanara.

Vezi imaginea pe stirileprotv.ro!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni