• PRO TV
  • Te-ai intrebat vreodata cum arata actrita care inspaimanta planeta acum 14 ani? Ce s-a intamplat cu fetita din The Ring

Te-ai intrebat vreodata cum arata actrita care inspaimanta planeta acum 14 ani? Ce s-a intamplat cu fetita din The Ring

Te-ai intrebat vreodata cum arata actrita care inspaimanta planeta acum 14 ani? Ce s-a intamplat cu fetita din The Ring

Cu 14 ani in urma, toata lumea era inspaimantata de fetita sinistra din The Ring, unul din cele mai bune remake-uri horror din istorie. Regizat de Gore Verbinski, filmul a intrat rapid pe lista celor mai terifiante pelicule. Ce s-a intamplat cu actrita care a jucat-o pe Samara?

Daveigh Chase, actrita care a reusit sa creeze un personaj greu de uitat in filmul horror The Ring, a stat departe de lumea mondena in ultimul deceniu, insa revine in atentie cu doua noi filme, "American Romance" si "JacobJosefAimee".

Actrita impresioneaza pe Instagram, acolo unde se pozeaza in ipostaze provocatoare. La 25 de ani aceasta a devenit o tanara frumoasa si isi tine la curent fanii cu imagini din viata ei.

In 2002, regizorul american Gore Verbinski a adus pe marile ecrane remake-ul peliculei japoneze Ringu, inspirata din romanul cu acelasi nume scris de Koji Suzuki si lansat in 1991.

Filmul  aducea  in prim plan o caseta video despre care legendele spun ca daca o urmareai, mureai in sapte zile. Dupa ce indivizii urmareau imaginile de cosmar de pe caseta, acestia erau avertizati printr-un apel telefonic sinistru ca mai au de trait 7 zile.
 

 

Should I be slutty samara for Halloween? lol

O fotografie postată de Daveigh (@daveighc) pe

 

Citeste mai multe pe procinema.ro!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni