• PRO TV
  • Winnie Harlow este complet diferita fata de alte modele. Imaginile care vor schimba modul in care iti apreciezi trupul

Winnie Harlow este complet diferita fata de alte modele. Imaginile care vor schimba modul in care iti apreciezi trupul

Winnie Harlow este complet diferita fata de alte modele. Imaginile care vor schimba modul in care iti apreciezi trupul

Chantelle Brown-Young, cunoscuta in lumea modei sub numele de Winnie Harlow, este o tanara de 19 ani bolnava de vitiligo, care a reusit sa treaca peste prejudecati si sa isi construiasca o cariera de succes.

Winnie Harlow a trecut prin momente triste in primii ani de viata, tanara fiind de nenumarate ori marginalizata din cauza afectiunii de care sufera. Depigmentarea pielii i-a creat o multime de neplaceri in copilarie, pana in momentul in care micuta Winnie a constientizat ca viata ei trebuie sa fie diferita de cea a persoanelor din jurul sau.

Citeste si: Bindi Irwin, fiica Vanatorului de Crocodili, s-a transformat intr-o adevarata domnisoara. Cine e si cum arata iubitul ei

"Am fost transferata la mai multe scoli si doua fete pe care le consideram prietenele mele au incetat sa imi mai vorbeasca. Le-am intrebat de ce au luat aceasta decizie, iar raspunsul lor a fost ca parintii le-au spus sa nu se mai joace cu mine pentru a nu se imbolnavi. Le-am explicat ca nu este nimic contagios, dar nu toata lumea a inteles acest lucru", a povestit Winnie


Sursa FOTO: Getty Images

Diagnosticata cu vitiligo la varsta de 4 ani, Winnie a declarat ca familia a ajutat-o sa treaca peste momentele dificile. In scoala generala si in liceu, Winnie era poreclita "vaca" si "zebra" de catre colegi, insa tanara a avut puterea de a merge mai departe.     

Nascuta in Toronto, Winnie a reusit sa isi construiasca o cariera de succes in modeling, tanara participand la o emisiune de profil. Viata lui Winnie s-a schimbat radical atunci cand avea 16 ani si un fotograf din Toronto a incurajat-o sa devina model. Din acel moment, adolescenta a sperat sa ii atraga atentia celebrei Tyra Banks: "Am postat o multime de fotografii pe Instagram realizate in timpul sedintelor foto. Cand eram foarte mandra de fotografii, imi rugam fanii sa ii dea > in imagini... Pana cand un asistent de-al ei mi-a spus ca este interesata sa apar in show-ul ei", a povestit Winnie, conform Today.com.

Winnie Harlow spera, ca prin modul diferit in care arata, sa schimbe opinia oamenilor despre frumusete.

"Sper si simt ca pot sa ii inspir si pe altii, insa nu imi place sa cred ca sunt un exemplu de urmat (...). Mai intai trebuie sa inveti sa te iubesti pe tine inainte de a avea pretentia ca altii sa o faca", a mai adaugat modelul.



 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni