• PRO TV
  • Fiul cel mare al lui Michael Jackson nu mai este un baietel. Cum arata acum si in ce ipostaza a fost surprins

Fiul cel mare al lui Michael Jackson nu mai este un baietel. Cum arata acum si in ce ipostaza a fost surprins

Fiul cel mare al lui Michael Jackson nu mai este un baietel. Cum arata acum si in ce ipostaza a fost surprins

Prince Michael Jackson I, cel mai mare dintre copiii lui Michael Jackson isi arata deja comportamentul adolescentin, cele mai recente fotografii surprinse cu acesta, aratandu-l intr-o ipostaza compromitatoare.

Desi era insotit de bodyguard si de un prieten, tanarul de 18 ani nu a avut nicio problema sa fumeze in preajma acestora, lasand impresia ca stie foarte bine ce face.

Imbracat lejer, intr-o pereche de pantaloni cu model army si un tricou negru imprimat, Prince a dat uitarii baietelului timid, cu parul lung de acum sase ani, de la moartea tatalui sau.

Citeste si: A impresionat o lume intreaga cu dansul din clipul "Chandelier", dar putini stiu cum arata in realitate Maddie Ziegler

In luna februarie, atunci cand a implinit 18 ani, tanarul a postat mai multe mesaje pe Twitter, prin intermediul carora le-a multumit persoanelor care l-au ajutat de-a lungul vietii, primul fiind chiar tatal sau.

"Inainte de a face 18 ani, vreau sa multumesc catorva oameni. Incep cu tatal meu care a fost o persoana incredibila si care nu numai ca mi-a dat oportunitatea de a ma naste, ci si de a face ceva cu viata mea", a scris acesta.


Sursa FOTO: Getty Images

Citeste continuarea articolului si vezi imaginile aici!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni