• PRO TV
  • Era ingrijorat ca nu petrece prea mult alaturi de fiica lui, asa ca i-a trimis un mesaj. Raspunsul micutei este genial

Era ingrijorat ca nu petrece prea mult alaturi de fiica lui, asa ca i-a trimis un mesaj. Raspunsul micutei este genial

Era ingrijorat ca nu petrece prea mult alaturi de fiica lui, asa ca i-a trimis un mesaj. Raspunsul micutei este genial

Barbatul care a publicat imaginea de mai jos pe internet se poate considera un tatic implinit, dar si cel mai norocos parinte din aceasta lume.

Mesajul lui din descrierea imaginii rezuma povestea lui de viata. Este un tatic care a primit custodia gemenilor de numai 10 ani, o fetita si un baietel, pe care ii iubeste la infinit si carora li se dedica in totalitate.

Dimineata, cand ii pregateste pentru scoala, barbatul este nevoit sa petreaca mai mult timp cu baietelul, care sufera de autism, dar nici pe fiica lui nu o neglijeaza, doar ca intr-una din zile a simtit nevoia sa ii spuna ca o iubeste foarte mult si ca isi cere scuze ca nu se ocupa si de ea asa cum face cu fratele ei.

Raspunsul micutei l-a lasatpur si simplu fara cuvinte :"Este in regula. Tu mereu petreci timp alaturi de mine in inima mea".

Micuta a inteles perfect ca fratele ei are nevoie de mai multa atentie decta ea si nu o deranjeaza absolut deloc faptul ca tatal ei il ajuta pe fratiorul bolnav.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni