• PRO TV
  • O familie adopta o fetita, dar finalul povestii e neasteptat. Imaginile emotionante, urmarite de 9 000 000 de oameni

O familie adopta o fetita, dar finalul povestii e neasteptat. Imaginile emotionante, urmarite de 9 000 000 de oameni

O familie adopta o fetita, dar finalul povestii e neasteptat. Imaginile emotionante, urmarite de 9 000 000 de oameni

Un scurt metraj, intitulat "Gift", a fost lansat in urma cu doar cateva zile pe internet si a reusit sa impresioneze peste 9 000 000 de oameni. 

Produs de DeadLens Pictures, materialul video spune povestea unei fetite, ce a fost adopata de o familie aparent iubitoare si grijulie. Ajunsa in casa parintilor sai adoptivi, micuta este primita cu bucurie de noua ei surioara, iar lucrurile par sa se desfoare ca la carte. Din pacate, totul ia o turnura neasteptata, iar viata fetitei se schimba complet. 

Violenta verbala si fizica isi fac aparitia, iar familia fericita in care credea ca a intrat se dovedeste a fi doar o iluzie. 

Cu alte cuvinte, acest scurt metraj trage un semnal de alarma in privinta adoptiei si abandonului animalelor de companiei. Din dorinta de a ii face pe oameni sa inteleaga ca si animalele au suflet si sufera atunci cand nu sunt tratate cu dragoste, producatorii filmuletului au transpus povestea prin intermediul unei familii.

Citeste si: Tu stii raspunsul? Ecuatia simpla la care cei mai multi oameni gresesc fara sa isi dea seama

Povestea continua cu incercarile fetitei de a atrage atentia familiei adoptive si cu nenumaratele refuzuri si reactii inadecvate venite din partea parintilor. Vazand ca nu ii poate convinge sa ii fie alaturi si sa o asculte, micuta recurge la un gest care are menirea de a o face vizibila. Fetita isi transforma camera intr-un adevarat dezastru, moment in care parintii adoptivi iau o decizie radicala - aceea de a o abandona din nou.

Asa stau lucrurile si in privinta animalelor de companiei. Desi sunt entuziasmati la inceput, cei care adopta animale isi pierd interesul pe parcus si ajung sa abandoze animalele carora s-au angajat sa le ofere un camin pentru simplul motiv ca nu sunt asa cum si-au dorit. 

Finalul materialul video este sfasietor: desi a fost lasata in mijlocul pustietatii, fetita aleaga in spatele masinii, dovedindu-si devotamentul fata de cei care trebuiau sa o iubeasca. Cadrul in care fetita este inlocuita cu o catelusa abandonata spune mai mult decat o mie de cuvinte.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni