• PRO TV
  • Trei concurenti noi au intrat la Ferma Vedetelor: Roxana Ionescu, Gina Pistol si George Vintila

Trei concurenti noi au intrat la Ferma Vedetelor: Roxana Ionescu, Gina Pistol si George Vintila

Trei concurenti noi au intrat la Ferma Vedetelor: Roxana Ionescu, Gina Pistol si George Vintila

Dupa o saptamana in care le-au disparut lucruri, iar Ferma a fost pradata de hoti, concurentii au descoperit cine sunt vinovati pentru aceste neplaceri.

Roxana Ionescu, Gina Pistol si George Vintila sunt cei trei hoti care le-au furat animale si alte lucruri, iar acum s-au intors la Ferma in calitate de concurenti, urmand sa se lupte de acum cot la cot pentru marele premiu cu cei care erau deja in competitie.

Chiar daca la prima vedere i-au primit cu bratele deschise, fiind bucurosi pentru suflul nou care a fost adus la Ferma, strategiile vechilor concurenti au fost date peste cap, fiind nevoiti ca acum sa isi refaca planurile si calculele pentru viitoarele saptamani.

Din postura de sef al banditilor, George Vintila l-a provocat la un duel pe Augustin Viziru, duel pe care l-a si castigat si in urma caruia a obtinut imunitate pentru el si pentru Roxana si Gina in aceasta saptamana, astfel ca cei trei nu vor intra la duel.

Inainte de venirea celor trei banditi, Augustin Viziru i-a ales pe Dima Trofim si pe Vica Blochina in postura de servitori, urmand ca in editia de maine sa aleaga pe unul dintre ei pentru duel.

Deoarece au intrat in emisiune la jumatatea competitiei, Roxana Ionescu, Gina Pistol si George Vintila vor primi jumatate din premiu in cazul in care unul dintre ei va castiga concursul, urmand ca cealalta jumatate sa fie donata in scop umanitar.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni