• PRO TV
  • Cat de bine te potrivesti cu partenerul in functie de zodie. Afla compatibilitatea

Cat de bine te potrivesti cu partenerul in functie de zodie. Afla compatibilitatea

Cat de bine te potrivesti cu partenerul in functie de zodie. Afla compatibilitatea

Comptabilitatea zodiacala este considerata de multi a fi secretul unei relatii reusite, fie ea de prietenie sau amoroasa. De aceea, ne-am gandit sa iti impartasim cateva dintre secretele potrivirii dintre zodii in plan amoros.

Iata deci daca poti cladi o relatie reusita cu partenerul in functie de zodia ta:

Berbec

Femeile din zodia Berbec sunt pasionale si au nevoie in permanenta de o provocare. Din acest motiv, ele au nevoie de barbati puternici care pot face fata atat personalitatii lor explozive, cat si dorintei lor de aventura.

Femeia nascuta sub semnul zodiacal Berbec este perfect compatibila cu barbatii Lei, Sagetatori si Varsatori, dar nu va putea trai alaturi de cei din zodia Rac sau Capricorn.

Taur

Femeile nascute sub semnul zodiacal Taur au nevoie de un partener care sa le ofere sentimentul de stabilitate si intelegere.

Uneori incapatanate, nativele zodiei Taur au nevoie de un barbat care sa le respecte deciziile, fara sa incerce sa isi impuna propriul punct de vedere.

Femeile Tauri sunt foarte compatibile cu cei nascuti in zodiile Racul, Fecioara, Capricorn si Pestil. In schimb, femeile Taur nu se inteleg deloc bine cu barbatii din zodia Leu sau Varsator.

Gemeni

Jucausa din fire, femeia din zodia Gemeni se poate plictisi cu usurinta si din acest motiv poate fi fericita doar alaturi de un barbat cu care se poate distra tot timpul.

Femeile din zodia Gemeni sunt foarte compatibile cu barbatii din zodia Berbec, Leu, Sagetator si Varsator

Daca esti in zodia Gemeni si vrei sa ai o relatie fericita si de lunga durata, nu este cazul sa te apropii de barbatii Fecioara sau Pesti.

Citeste continuarea aici!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni