• PRO TV
  • Reactiile copiilor, de nepretuit! Ce face un baietel atunci cand vede pe jos un portofel pierdut

Reactiile copiilor, de nepretuit! Ce face un baietel atunci cand vede pe jos un portofel pierdut

Reactiile copiilor, de nepretuit! Ce face un baietel atunci cand vede pe jos un portofel pierdut

Se spune ca spiritul civic se invata in sanul familiei, iar acest material video este dovada vie ca primii sapte ani din viata unui copil sunt esentiali in formare lui.

Pe canalul de YouTube Japanese Red Cross PR a fost publicat un videoclip ce prezinta un exoperiment social inedit. Cativa copii sunt pusi in fata unei situatii pe care nu o intalnesc in fiecare zi: lasati intr-o statie de autobuz, acestia sunt filmati in timp ce descopera pe jos un portofel pierdut.  

Citeste si: Cu greu si-au dat seama ce se ascunde sub mormanul de blanita murdara. Cum arata catelusul dupa ce a fost spalat si tuns

In asteptarea parintilor, micutii observa lucrurile pierdute, iar modul in care ei reactioneaza la vederea lor este dovada ca acestia vor ajunge cetateni cu o conduita impecabila. Inocenti si cu zambetul pe buze, copiii care au participat la acest experiment social returneaza obiectele pierdute, demonstrand astfel ca educatia incepe in familie, parintii fiind datori sa le insufle micutilor valori si principii morale.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni