• PRO TV
  • Timp de doi ani a fost confundat cu o fata. Motivul emotionant pentru care un baiat si-a lasat parul lung

Timp de doi ani a fost confundat cu o fata. Motivul emotionant pentru care un baiat si-a lasat parul lung

Timp de doi ani a fost confundat cu o fata. Motivul emotionant pentru care un baiat si-a lasat parul lung

Chistian McPhilamy, un pusti de 8 ani din Florida, a facut un gest impresionant si a dat un exemplu adultilor. In urma cu doi ani, inspirat de o campanie pentru cancer pe care vazut-o la televizor, baiatul a luat o decizie radicala.

Baiatul si-a lasat parul lung timp de doi ani, perioada in care a fost batjocorit de colegi si confundat cu o fata de foarte multe ori. Insa, decizia lui ascundea in spate un gest special: acesta si-a lasat parul lung ca sa il poata tunde si din par sa faca peruci pentru copiii bolnavi de cancer.

Citeste si: Vocea ei nu are nevoie de autotune! Ar putea castiga orice concurs cu talentul sau. Asculta o interpretare de senzatie

 "Multi oameni imi ziceau ca sunt fata, normal ca nu ma simteam bine", a declarat baiatul, conform Florida Today. Dar nimic nu l-a facut sa se razgandeasca si a mers mai departe. Chiar si adultii au incercat sa-l convinga sa se tunda, dar baiatul a refuzat.

Dupa ce si-a lasat parul sa creasca timp de 2 ani si jumatate, parintii l-au tuns si au donat parul blond si superb catre fundatia Children With Hair Loss. Cand s-a tuns, parul sau masura 25 de cm.

Vezi imaginile pe stirileprotv.ro!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni