• PRO TV
  • Este insarcinata in luna a saptea, dar nu renunta la fitness. Imaginile care au starnit discutii aprinse pe internet

Este insarcinata in luna a saptea, dar nu renunta la fitness. Imaginile care au starnit discutii aprinse pe internet

Este insarcinata in luna a saptea, dar nu renunta la fitness. Imaginile care au starnit discutii aprinse pe internet

Este mama a doi copii, a reusit sa obtina un abdomen la care orice femeie viseaza, iar acum este din nou insarcinata, cu gemeni. Sophie Guidolin, din Australia, este cel mai bun exemplu ca atunci cand exista ambitie, totul se poate realiza.

Sophie urmeaza sa nasca la sfarsitul lunii august, iar pe parcursul sarcinii nu a renuntat nicio clipa la antrenamentele sale de fitness, fapt care i-a atras o multime de critici din partea internautilor.

Tanara in varsta de 26 de ani s-a fotografiat ridicand greutati de 30 de kilograme, sub supravegherea atenta a sotului sau, si el instructor de fitness. Desi ginecologul sau i-a dat unda verde pentru a-si continua ritualul sportiv zilnic, multi i-au reprosat lui Sophie ca isi pune sarcina in pericol.

 

"Exista multe mituri conform carora nu ai voie sa faci sport cand esti insarcinata. Inteleg asta, si eu am pierdut o sarcina inainte, e un lucru ingrozitor si nu doresc nimanui asta. Dar pierderea unei sarcini poate fi cauzata de multe lucruri. Avantajele sportului in timpul sarcinii depasesc dezavantajele. Sper ca toate femeile insarcinate sa inteleaga cat de important este sa nu renunti la antrenamente din cauza asta", a mai afirmat Sophie.

Citeste mai multe aici!

 

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni