• PRO TV
  • Toti ii recunosc aparitiile sexy si o stiu rasa in cap. Cum arata insa Amber Rose cu par lung. Imaginea e spectaculoasa

Toti ii recunosc aparitiile sexy si o stiu rasa in cap. Cum arata insa Amber Rose cu par lung. Imaginea e spectaculoasa

Toti ii recunosc aparitiile sexy si o stiu rasa in cap. Cum arata insa Amber Rose cu par lung. Imaginea e spectaculoasa

Dupa o relatie intens mediatizata cu Kanye West, vedeta a reusit sa ramana in atentia publicului prin cateva metode bizare - a ramas insarcinata cu un alt muzician, a divortat si si-a schimbat stilul de nenumarate ori.

Dupa ce ne-a obisnuit cu parul scurt si blond, Amber Rose a surprins cu un look total neobisnuit – cu parul lung si ondulat. Dar si cu parul scurt si blond.

Poze din trecut cu starleta au aparut pe internet, iar imaginea ei este complet diferita de ceea ce s-ar fi asteptat fanii.

Pentru ca si-a dat seama ca ar fi prea comuna daca ar adopta un look clasic, cu suvite lungi, Amber a decis sa se rada in cap si sa adopte un look extra hot. De-a lungul timpului, vedeta de 31 de ani nu s-a sfiit sa poarte tinute excentrice, nu putine fiind cazurile in care aceasta a iesit in evidenta din cauza partilor corpului mult prea dezgolite, posteriorul bombat si bustul generos fiind atractiile principale pe care si le "valorifica" de cate ori are ocazia.

Desi nu are posteriorul perfect tonifiat si nici un abdomen de fier, fosta iubita a lui Kanye West nu se rusineaza cu defectele ei, ci se imbraca asa cum se simte bine.

Vezi mai multe imagini aici!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni