• PRO TV
  • S-a transformat intr-o adolescenta superba. Fiica Bellei Swan si a lui Edward Cullen impresioneaza cu frumusetea sa

S-a transformat intr-o adolescenta superba. Fiica Bellei Swan si a lui Edward Cullen impresioneaza cu frumusetea sa

S-a transformat intr-o adolescenta superba. Fiica Bellei Swan si a lui Edward Cullen impresioneaza cu frumusetea sa

Mackenzie Foy a surprins pe toata lumea la cea mai recenta aparitie a sa. Adolescenta, care da voce unui personaj din filmul de animatie The Little Prince, a impresionat cu frumusetea, dar si cu gratia si eleganta sa pe covorul rosu.

La numai 15 ani, Mackenzie Foy se anunta a fi urmatoarea mare stea de la Hollywood. Cunoscuta pentru rolul Renesmee Cullen din The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2, Mackenzie s-a transformat dintr-o copila simpatica intr-o adolescenta superba. A demonstrat-o la Festivalul de Film de la Cannes din acest an. Frumoasa adolescenta a zambit cu incredere sutelor de fotografi, purtand cu stil o superba rochie Oscar de la Renta. 

VEZI IMAGINILE AICI.

Fiica "jumatate om, jumatate vampir" a lui Edward Cullen si a Bellei Swan din Saga Amurg a mai aparut intre timp si in filmul cu succes de box office "Interstellar", unde joaca versiunea tanara a fiicei lui Matthew McConaughey.

Recent, Mackenzie Foy a surprins pe toata lumea cu gratia sa. Adolescenta, care da voce unui personaj din filmul de animatie "The Little Prince", a impresionat cu frumusetea, dar si eleganta sa pe covorul rosu.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni