• PRO TV
  • A strans peste 20 000 de capace, dar ce a urmat l-a facut sa devina faimos peste noapte. Ce a facut el este genial

A strans peste 20 000 de capace, dar ce a urmat l-a facut sa devina faimos peste noapte. Ce a facut el este genial

A strans peste 20 000 de capace, dar ce a urmat l-a facut sa devina faimos peste noapte. Ce a facut el este genial

Pentru a sarbatori ziua Americii asa cum se cuvine, un barbat a incercat sa faca un lucru remarcabil si sa isi arate stima si respectul pentru tara din care provine.

John T. Unger este un barbat care a vrut sa ii faca pe toti sa strige cat se poate de tare "America", pe data de 4 iulie si se pare ca a reusit. Dupa ce proiectul pe care l-a visat a primit aplauzele tuturor, John a devenit cunoscut in intreaga lume, iar imaginile cu el si steagul Amercii construit din 20 000 de capace au fost pozele zilei.

Citeste si: Arata ca un tort decorat cu alb si negru, dar atunci cand il taie totul se schimba. Surpriza de proportii de la interior

John a numit acest proiect "Old Glory", iar cuvintele care il descriu perfect sunt: ambitia, rabdarea si creativitatea. Proiectul lui a fost apreciat de o multime de oameni, iar imaginile in care el sta in fata proiectului final au tinut primele pagini ale publicatiilor.

A big project finished and a bigger project begun! Check out my most recent newsletter: http://us1.campaign-archive2.com/?u=0422d2cb9494a32c1ce8e2505&id=2eb237b034

Posted by John T Unger on Wednesday, June 24, 2015

 

Happy Flag Day!

Posted by John T Unger on Saturday, June 13, 2015

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni