• PRO TV
  • El este plin de muschi si bate tot in ring, insa trebuie sa o vezi pe sotia lui. Cum arata partenera lui Mike Tyson

El este plin de muschi si bate tot in ring, insa trebuie sa o vezi pe sotia lui. Cum arata partenera lui Mike Tyson

El este plin de muschi si bate tot in ring, insa trebuie sa o vezi pe sotia lui. Cum arata partenera lui Mike Tyson

Viata lui Mike Tyson este una cunoscuta. A fost cel mai tanar campion mondial la categoria grea din toate timpurile, a intrat la puscarie pentru viol si l-a muscat pe Holyfield de ureche. Apoi a inceput sa isi ia bataie, s-a tatuat pe fata si s-a apucat de droguri. Pe scurt, aceasta este povestea lui Mike Tyson.

El este unul dintre cei mai duri boxeri din lume si se poate oricand lauda ca este insurat cu una dintre cele mai frumoase si mai sexy femei. Impreuna, formeaza unul dintre cele mai reusite cupluri de celebritati de peste ocean.

Citeste si: E comparata cu Serena Williams datorita fizicului impozant. Cat de diferit arata "fenomenul" Simone Biles cand nu poarta costumul de gimnasta

Mike Tyson a fost casatorit de trei ori si este tatal a opt copii, dintre care unul este decedat, iar printre cei opt se numara si fiica cea mare a celei de-a opta sotii, pe care il considera ca si cum ar fi al lui. 

Mike si Lakiha Spicer s-au casatorit in anul 2009, la 11 zile dupa moartea fiicei sportivului, iar totul s-a intamplat intr-o ceremonie restransa, privata, in Las Vegas.
Sursa FOTO: Splash News

Adevarul din spatele cortinei este tot timpul altul, iar Tyson nu face exceptie. Crescut in Brooklyn, unul dintre cele mai rele cartiere din lume, tanarul Mike nu a avut nicio sansa la fericire si la o viata normala. Mama sa a murit cand era tanar, lasandu-l in grija surorii sale mai mari care si ea a murit inainte ca Mike sa devina cel mai tanar campion mondial din istorie, la categoria grea.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni