• PRO TV
  • Lily din "Hannah Montana" e femeie in adevaratul sens al cuvantului. Cum arata ACUM actrita la 23 de ani

Lily din "Hannah Montana" e femeie in adevaratul sens al cuvantului. Cum arata ACUM actrita la 23 de ani

Lily din "Hannah Montana" e femeie in adevaratul sens al cuvantului. Cum arata ACUM actrita la 23 de ani

A castigat celebritatea in acelasi timp cu Miley Cyrus, insa cariera ei a luat un drum cu totul diferit de cel al solistei piesei "Wrecking Ball". Iata cum arata si ce s-a intamplat cu simpatica Emily Osment de cand s-a terminat serialul "Hannah Montana".

Chiar daca a renuntat la lumea magica a copilariei, vedeta a mai primit roluri speciale in filme ca "Life with Boys" sau "Family Guys", iar anul acesta a interpretat rolul lui Shelby in filmul "Kiss Me".  

Nici la capitolul modeling actrita nu sta deloc rau. Frumusetea si trupul tras prin inel o recomanda pentru lumea podiumului. In 2012, Emily a fost imaginea celebrului brand de jeansi Vanilla Star, iar in vara aceluiasi an a lansat o colectie de haine Hannah Montana pentru care a ajutat si la design.

In anul 2007, Emily Osment a primit premiul pentru "Cel mai tanar artist" datorita interpretarii ireprosabile a rolului din serialul care a facut-o celebra. Talentul ei a facut insa furori si in alte productii Disney, iar cariera in muzica pare sa fie cea care i-a atras si mai mult atentia.

Citeste continuarea articolului si vezi mai multe imagini aici!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni