• PRO TV
  • A devenit o tanara incantatoare. Cat de sexy e si cat de bine arata Khadija, fiica lui Jade din Clona

A devenit o tanara incantatoare. Cat de sexy e si cat de bine arata Khadija, fiica lui Jade din Clona

A devenit o tanara incantatoare. Cat de sexy e si cat de bine arata Khadija, fiica lui Jade din Clona

Toti si-o aduc aminte ca fetita adorabila din "Clona" care isi dorea mult aur de la viitorul sot. Din copila inocenta nu a mai ramas mare lucru, Carla Diaz - cea care a dat viata personajului - avand acum 24 de ani.

Se poate spune despre ea ca este unul dintre copiii-minune ai Braziliei intrucat s-a lansat in showbiz si a impresionat cu talentul ei muzical, intr-ale dansului si actoriei. Copil precoce, Carla Diaz a primit primele roluri de la doi ani.

Desi mai jucase in trecut in "Legaturi de familie", rolul Khadijei din "Clona" i-a adus faima internationala si a propulsat-o in topul celor mai bine platiti copii actori in Brazilia. Au urmat apoi, desigur, o multime de contracte, printre care si Sapte Femei si Sapte Pacate.

VEZI MAI MULTE IMAGINI AICI.

Carla isi tine fanii la curent cu ceea ce se intampla in viata ei prin intermediul contului de Instagram, iar cele mai recente imagini demonstreaza ca nu a mai ramas nimic din fetita inocenta. Tanara este o femeie in toata regula, de o frumusete rapitoare, care isi cucereste prietenii virtuali de fiecare data cand publica cate o imagine.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni