• PRO TV
  • Fanilor le era dor sa ii vada intr-o asemenea ipostaza! Cum s-au lasat fotografiati Antonia si Alex Velea

Fanilor le era dor sa ii vada intr-o asemenea ipostaza! Cum s-au lasat fotografiati Antonia si Alex Velea

Fanilor le era dor sa ii vada intr-o asemenea ipostaza! Cum s-au lasat fotografiati Antonia si Alex Velea

Antonia si Alex Velea formeaza cel mai mediatizat cuplu de la noi din tara, iar de cand au recunoscut ca sunt impreuna cei doi au tinut zile la rand primele pagini ale publicatiilor.

Antonia este de o frumusete rapitoare, Alex Velea se numara printre cei mai apreciati artisti de la noi din tara, iar impreuna formeaza un cuplu controversat, discutat, urmarit de fani si de presa.

Citeste siPortretul de familie care a strans peste 50 000 de like-uri in timp record. Ce imagine a publicat Catalin Maruta

In cea mai recenta imagine publicata pe pagina de Facebook, Alex Velea le-a aratat fanilor o imagine in care isi tine in brate iubita si o saruta pasional, iar acestia nu au putut decat sa ii felicite pentru momentul emotionant pe care l-au oferit, dar le-au si transmis faptul ca cei doi artisti formeaza cel mai frumos cuplu de la noi din tara.

Detaliul care le-a atras insa, atentia a fost faptul ca vedeta are o silueta de invidiat si ca o femeie poate sa fie sexy chiar daca poarta o rochie lunga.

 

❤️

Posted by Alex Velea on Sunday, August 16, 2015

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni