• PRO TV
  • A crezut ca filmeaza un videoclip alaturi de iubit sau, insa adevarul era altul. Ce s-a intamplat cand muzica s-a oprit

A crezut ca filmeaza un videoclip alaturi de iubit sau, insa adevarul era altul. Ce s-a intamplat cand muzica s-a oprit

A crezut ca filmeaza un videoclip alaturi de iubit sau, insa adevarul era altul. Ce s-a intamplat cand muzica s-a oprit

In urma cu cinci ani, dansatorii Joshua Dela Crus si Amanda Phillips au filmat impreuna un videoclip. Materialul video ii surprindea pe cei doi dansand impreuna in Central Park si executand cu gratie o coregrafie spectaculoasa. 

In timp ce lucrau la acest proiect, Joshua si Amanda au realizat ca s-au indragostit unul de altul si au format un cuplu. In anul 2015, cei doi dansatori profesionisti au revenit in Central Park pentru a filma ultimele cadre din proiectul artistic in care s-au implicat in urma cu cinci ani.

Citeste si: O adevarata lectie de viata. Pare un pod ca oricare altul, dar ce se intampla sub el in fiecare zi e emotionant

Ceea ce parea o zi de filmare obisnuita s-a transformat intr-un moment unic. Totul decurgea ca la carte, cand dintr-o data Joshua a decis sa schimbe coregrafia. Prima reactie a Amandei demonstreaza ca tanara dansatoarea nu se astepa nicio secunda sa fie ceruta de sotie intr-o maniera atat de originala. Avandu-i complici pe colegii de filmare, Joshua a reusit sa isi surprinda total iubita. Cu siguranta momentul acesta nu va fi uitat niciodata de cei doi dansatori.

Chimia dintre Joshua si Amanda se transmite dincolo de obiectivul camerei de filmat, semn ca cei doi sunt si acum extrem de indragostiti unul de altul.   

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni