• PRO TV
  • Au trait impreuna o viata intreaga, dar nu a stiut niciodata cel mai mare secret al sotiei sale. Ce a aflat

Au trait impreuna o viata intreaga, dar nu a stiut niciodata cel mai mare secret al sotiei sale. Ce a aflat

Au trait impreuna o viata intreaga, dar nu a stiut niciodata cel mai mare secret al sotiei sale. Ce a aflat

Oamenii care circula des prin zona Wisconsin au observat de-a lungul autostrazii un lan mare de floarea-soarelui, dar cand au aflat ca nu este numai de decor si ca un barbat a facut acest lucru pentru a pastra vie amintirea sotiei sale, au ramas fara cuvinte.

Babbette a murit anul trecut in luna noiembrie, din cauza cancerului, si pentru ca nu a vrut sa o dea uitarii prea repede, a facut o multime de lucruri care sa o pastreze mereu in sufletul lui.

Pentru ca sotiei lui i-au placut dintotdeauna florile, Don a plantat floarea-soarelui si vinde semintele recoltate, cu numele si chipul sotiei sale pe ambalaj, iar banii obtinuti ajung la bolnavii de cancer, care au nevoie de bani pentru a suporta cheltuielile medicale.

Citeste si: A primit in ziua nuntii un cadou vechi de 20 de ani. Ce a descoperit mireasa atunci cand a deschis cutia

"Era o persoana modesta si nu cred ca si-ar fi dorit sa ii apara fotografia pe punga. Dar era o femeie atat de frumoasa. Nu a recunoscut niciodata ca este foarte frumoasa atat de interior cat si pe exterior.", a marturisit barbatul.

Babbette i-a lasat o scrisoare sotului ei si i-a spus ca va ramane mereu langa el si ca o va simti tot restul vietii lui in apropiere, pe care barbatul a gasit-o abia dupa 4 luni. Babbette si-a dorit mereu sa puna in practica ideea cu lanul de floarea-soarelui, dar nu a mai avut timp. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni