• PRO TV
  • Selena Gomez, sexy intr-un sutien pe care putine femei ar avea curajul sa il poarte. Cat de mult a slabit vedeta

Selena Gomez, sexy intr-un sutien pe care putine femei ar avea curajul sa il poarte. Cat de mult a slabit vedeta

Selena Gomez, sexy intr-un sutien pe care putine femei ar avea curajul sa il poarte. Cat de mult a slabit vedeta

Selena Gomez a fost criticata in ultima perioada pentru modul in care arata. Carcotasii au sustinut ca vedeta s-a ingrasat semnificativ si ca tinutele pe care le poarta nu sunt potrivite pentru noua sa silueta. 

De-a lungul acestei veri, Selena Gomez a fost fotografiata in timp ce se relaxa la malul marii sau la piscina. Unele dintre ipostazele in care a fost surprinsa nu au avantajat-o, motiv pentru care presa a scris ca artista a luat cateva kilograme in plus.

In ciuda comentariilor rautacioase, Selena Gomez si-a continuat activitatea si a participat chiar la cateva sedinte foto, a filmat un videoclip in care arata spectaculos si a fost protagonista unor spoturi publicitare. 

Citeste si: Au dat-o afara de la serviciu pe motiv ca este prea grasa. Filmuletul care a starnit controverse pe internet

In cea mai recenta postare facuta pe Instagram, Selena Gomez demonstreaza ca este in cea mai buna forma fizica. Imbracata cu un sutien minuscul, cantareata radiaza in cele mai recente imagini. Formele sale voluptoase i-au incantat pe admiratori, videoclipul primind numeroase aprecieri. 

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni