• PRO TV
  • Ipostaza care i-a facut pe fani sa exclame: "Wow! Esti perfecta!". Bianca Dragusanu, imaginea care a facut furori

Ipostaza care i-a facut pe fani sa exclame: "Wow! Esti perfecta!". Bianca Dragusanu, imaginea care a facut furori

Ipostaza care i-a facut pe fani sa exclame: "Wow! Esti perfecta!". Bianca Dragusanu, imaginea care a facut furori

Faptul ca Bianca Dragusanu este o femeie admirata de o multime de barbati nu mai reprezinta un secret. Vedeta are intotdeauna grija cum apare in public si reuseste mereu sa atraga atentia prin modul in care arata.

Chiar daca a fost de multe ori criticata pentru faptul ca este exagerat de slaba, Bianca Dragusanu nu tine cont de parerea celor din jurul ei si face tot ceea ce ii sta in putinta pentru a se simti bine in pielea ei.

Citeste si: Antonia si Alex Velea, fotografiati in ipostaze tandre. Surpriza de care au avut parte fanii cand au intrat pe Facebook

De-a lungul timpului, Bianca Dragusanu a castigat o multime de fani, care ii urmaresc constant activitatea pe retelele de socializare. Fie ca publica imagini in care le prezinta acestora diferite tinute, fie ca le ofera detalii din viata sa personala, Bianca Dragusanu se bucura de popularitate in mediul online.

Recent, Bianca le-a oferit prietenilor virtuali o fotografie in care apare in costum de baie, iar ipostaza in care s-a lasat pozat s-a dovedit a fi pe placul fanilor.

"Esti perfecta!", "Ai un corp perfect!" sau "Super sexy!" sunt doar cateva dintre comentariile in care fanii si-au exprimat admiratia.

So blessed can't be stressed!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni