• PRO TV
  • Ce au facut acesti oameni te va lasa fara cuvinte. Motivul uluitor pentru care au legat un caine fara adapost - VIDEO

Ce au facut acesti oameni te va lasa fara cuvinte. Motivul uluitor pentru care au legat un caine fara adapost - VIDEO

Ce au facut acesti oameni te va lasa fara cuvinte. Motivul uluitor pentru care au legat un caine fara adapost - VIDEO

India se numara printre tarile in care exista o multime de caini abandonati pe strazi. Majoritatea dintre ei nu au sansa de a fi adoptati si ajung sa moara din cauza lipsei hranei sau a pericolelor pe care le intalnesc la tot pasul.

Sansele de supravietuire ale patrupedelor fara adopost sunt minime, insa pentru unele dintre ele exista speranta. Acesta este si cazul cainelului din materialul video de mai jos. Datorita unor oameni cu inima mare, acesta a primit o noua sansa la viata. 

Citeste si: O mama saraca si-a crescut singura fiul dupa ce i-a murit sotul. Ce s-a intamplat dupa ce a paralizat

Voluntarii Asociatiei "Animal Aid Unlimited" India se implica activ in salvarea cainilor fara stapan, insa in ciuda eforturilor pe care le depun, numarul animalelor carora reusesc sa le gasesca o familie adoptiva este destul de mic. Aceeasi oameni deosebiti au reusit sa schimbe viata protagonistului acestui video.

Atunci cand a fost gasit, catelul avea una dintre labute legata cu un cablu care ii oprea circulatia. Daca voluntarii nu ar fi intervenit la timp, piciorul cainelului trebuia amputat. Din fericire, patrupedul a avut parte de asistenta medicala, iar transformarea sa la doar cateva zile de la salvare este incredibila. 

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni