• PRO TV
  • S-a nascut fara niciun fir par si partial oarba. Cum a ajuns aceasta fata una din cele mai bine cotate modele

S-a nascut fara niciun fir par si partial oarba. Cum a ajuns aceasta fata una din cele mai bine cotate modele

S-a nascut fara niciun fir par si partial oarba. Cum a ajuns aceasta fata una din cele mai bine cotate modele

Melanie Gaydos este una din modelele care schimba industria modei. Tanara, in varsta de 27 de ani, a reusit sa defileze in cadrul New York Fashion Week si a lucrat cu cei mai buni fotografi ai momentului.

Melanie s-a nascut cu displazie ectodermala hipohidrotica (HED), o maladie rara care afecteaza in pielea, dintii, parul si unghiile. In plus, sufera si de alopecie (chelie) si este partial oarba.

De-a lungul vietii, tanara a fost tratata ca si cum ar suferi de o boala contagioasa. Oamenilor le era frica sa se apropie de ea, motiv pentru care la 26 de ani, a decis sa-si faca implant dentar ca sa para mai normala.


Dupa opt luni insa, a decis sa renunte la dantura, iar viata i s-a schimbat in momentul in care a raspuns unui anunt in care se cautau “persoane unice” pentru sedinte foto.

Si-a inceput astfel cariera in modeling, iar la scurt timp a fost aleasa sa apara intr-un videoclip al formatiei Rammstein. In timp, a ajuns sa lucreze chiar si cu cel mai renumit fotograf spaniol, Eugenio Recuenco si sa defileze la New York Fashion Week, cel mai important eveniment din lumea modei.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni