• PRO TV
  • Cuvintele nu isi mai au rostul! Tatal isi conduce fiica catre altar, dar toti raman fara cuvinte cand ea incepe sa cante

Cuvintele nu isi mai au rostul! Tatal isi conduce fiica catre altar, dar toti raman fara cuvinte cand ea incepe sa cante

Cuvintele nu isi mai au rostul! Tatal isi conduce fiica catre altar, dar toti raman fara cuvinte cand ea incepe sa cante

Ceremonia religioasa este momentul cel mai important din viata unor tineri care doresc sa isi uneasca destinele! Un asemenea moment este incarcat de emotii, iar filmuletul de mai jos este exemplul cel mai clar.

Maria Holand Tosse, mireasa din materialul video de mai jos, i-a surprins pe toti invitatii, dar mai ales pe cel care urma sa ii devina sot. Cand tanara intra in biserica la bratul tatalui sau toata lumea se astepta sa fie o intrare incarcata de emotie, dar atunci cand glasul suav al tinerei s-a auzit, toata lumea a ramas fara cuvinte.

Citeste si: Sora mai mica a Selenei Gomez nu mai e o copila. Transformarea lui Maxine Russo din "Wizards of Waverly Place"

Mireasa a inceput sa interpreteze piesa "You Raise Me Up", iar surpriza a fost cu atat mai mare cand si tatal frumoasei femei a cantat si el un pasaj muzical din piesa frumoasa.

Mirele a fost extrem de emotionat pe tot parcursul interpretarii si a asteptat cu nerabdare momentul in care viitoare sotie i se alatura. A fost o ceremonie religioasa care a fost urmarita de peste 4 000 000 de oameni.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni