• PRO TV
  • Ea este noua cucerire a lui Jaden Smith. Cum arata tanara care l-a fermecat si cum au fost surprinsi

Ea este noua cucerire a lui Jaden Smith. Cum arata tanara care l-a fermecat si cum au fost surprinsi

Ea este noua cucerire a lui Jaden Smith. Cum arata tanara care l-a fermecat si cum au fost surprinsi

Jaden Smith, fiul cel mare al lui Will Smith, traieste o frumoasa poveste de dragoste alaturi de o tanara cu care s-a afisat in mod oficial la New York Fashion Week.

Chiar daca Sarah Snyder este cu patru ani mai mare decat adolescentul de 17 ani, cei doi nu par sa fie deranjati de aceasta diferenta de varsta, dovada fiind si fotografiile surprinse de paparazzi. 

Citeste si: Machiajul in exces inseamna altceva. Talentul unei fete care isi transforma spatiul din jurul ochilor in opere de arta

Jaden si Sarah au fost surprinsi in timp ce se bucurau de cateva clipe de intimitate, momente in care s-au imbratisat si s-au sarutat romantic. 

Inainte a forma un cuplu alaturi de Sarah Snyder, Jaden Smith ar fi avut o relatie cu Amandla Senberg, actrita din Hunger Games, cei doi mergand impreuna la cateva evenimente in primavara. 

Dupa reusita din "The pursuit of happiness", filmul de debut in care a jucat impreuna cu tatal lui, Jaden a decis sa calce pe urmele parintilor celebri, ambii actori cunoscuti la Hollywood, si si-a indreptat atentia catre filme de actiune, aparand in "Karate Kid" si, recent, in "After Earth".

Vezi imaginile AICI!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni