• PRO TV
  • Un nou cuplu ia cu asalt lumea mondena. Cum s-au lasat pozati impreuna Bella Hadid si The Weeknd

Un nou cuplu ia cu asalt lumea mondena. Cum s-au lasat pozati impreuna Bella Hadid si The Weeknd

Un nou cuplu ia cu asalt lumea mondena. Cum s-au lasat pozati impreuna Bella Hadid si The Weeknd

Bella Hadid, sora mai mica a topmodelului Gigi Hadid, incepe usor, usor, sa se faca remarcata in lumea modellingului. Mai mult, si presa tabloida pare interesata de aventurile amoroase ale brunetei.

Se speculeaza de cateva luni bune ca sora mai mica a focoasei Gigi Hadid are o relatie cu unul dintre cei mai populari cantareti ai momentului. Desi a ales sa nu comenteze pe marginea subiectului si sa-si pastreze viata intima departe de presa, in cele din urma, Bella nu s-a mai putut ascunde.

In urma cu putin timp, frumoasa in varsta de 18 ani a fost surprinsa de paparazzi tinandu-se de mana cu The Weeknd, artistul care a facut furori in topuri cu melodii precum "Wicked Games", "Earned It" si "Can't Feel My Face".

Astfel, cei doi au pus punct speculatiilor aparute inca din luna aprilie, cand au mers impreuna la celebrul festival american Coachella Music Festival, acolo unde cantaretul canadian a si sustinut un recital. Iata cum au aparut impreuna si cat de sexy s-a imbracat Bella pentru intalnirea cu iubitul ei.

Vezi imaginea aici!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni