• PRO TV
  • O femeie si-a fotografiat corpul dupa ce a nascut. Cum arata in realitate abdomenul la 24 de ore de la nastere

O femeie si-a fotografiat corpul dupa ce a nascut. Cum arata in realitate abdomenul la 24 de ore de la nastere

O femeie si-a fotografiat corpul dupa ce a nascut. Cum arata in realitate abdomenul la 24 de ore de la nastere

Ne-am obisnuit sa vedem vedete care, la doar o zi dupa nastere, isi etaleaza abdomenul perfect in rochii stramte, iesind de pe usile spitalului. Sau supermodele care la doar cateva zile defileaza pe podium aratand perfect.

Aceste imagini nu sunt insa realiste. Julie Bhosale, o nutritionista din Noua Zeelanda, a pornit singura o campanie pe Instagram pentru a atrage atentia ca nu toate femeile isi revin spectaculos dupa nastere si ca este absolut normal. 

Asa ca, femeia si-a fotografiat abdomenul la 24 de ore de la nastere, apoi la 2 zile, la o saptamana, pana ce a ajuns la 24 saptamani. Ea a vrut sa le arate oamenilor cum arata in realitate abdomenul unei femei dupa nastere.

Citeste si: Cum se transforma o femeie cu arsuri pe 60% din suprafata pielii dupa ce este machiata de un profesionist

Traim intr-o societate care ne arata zilnic imagini cu femei care au nascut si au un abdomen perfect – minunat pentru ele (Kate Middleton – esti minunata). Dar este vorba de o minoritate. Pentru cele mai multe dintre noi, corpul se schimba, si se schimba foarte mult. Este infricosator, este greu, poate fi chiar dezgustator si suparator, dar este real si normal. Chiar daca sunt specialista in sanatate, sunt mama si corpul meu nu si-a revenit instantaneu.”, spune Julie Bhosale.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni