• PRO TV
  • Cum s-a gandit un tatic sa aiba grija de fetele lui pana cand se intoarce sotia. Imaginile au aruncat in aer internetul

Cum s-a gandit un tatic sa aiba grija de fetele lui pana cand se intoarce sotia. Imaginile au aruncat in aer internetul

Cum s-a gandit un tatic sa aiba grija de fetele lui pana cand se intoarce sotia. Imaginile au aruncat in aer internetul

Ce face un tatic inventiv atunci cand ramane singur acasa cu cei doi copii ai sai? 

Se spune ca atunci cand pisica nu este acasa, soarecii joaca pe masa, iar acesta este cel mai potrivit exemplu pentru zicala de mai sus.

Imaginile surprinse de camera de filmat au facut inconjurul internetului in timp record, semn ca metoda prin care barbatul a decis sa isi distreze micutii a fost apreciata de o multime de oameni. 

Citeste si: A rugat-o pe iubita lui sa joace Monopoly impreuna, dar ce a urmat este de poveste.Este cea mai tare cerere in casatorie

Sotia barbatului din videoclipul de mai jos a montat o camera video in sufragerie in speranta ca va surprinde momente hazli cu micutii sai. Femeia a recurs la acest gest deoarece isi dorea ca bunica celor mici sa vada cat de frumos cresc nepotii sai. Cu siguranta, femeia nu si-a imaginat niciodata ca sotul sau va pune "in scena" un spectacol care va ajunge viral in timp record. 

Tata micutelor a fost surprins de camera video in timp ce dansa alaturi de fiica sa cea mare pe piesa "ET", a artistei Katy Perry, iar momentul artistic este unul cat se poate de reusit. Enjoy! 


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni