• PRO TV
  • Au fost uimiti sa vada un urs de plus abandonat pe trotuar. Motivul emotionat pentru care jucaria a fost lasata acolo

Au fost uimiti sa vada un urs de plus abandonat pe trotuar. Motivul emotionat pentru care jucaria a fost lasata acolo

Au fost uimiti sa vada un urs de plus abandonat pe trotuar. Motivul emotionat pentru care jucaria a fost lasata acolo

Din cauza razboiul din Siria, peste 10 milioane de refugiati au fost nevoiti sa paraseasca tara in cautarea unei adapost in afara zonei de conflict. Numarul mare de persoane nevoite sa fuga din calea pericolului este extrem de mare, motiv pentru care Europa se confrunta cu o noua criza a refugiatilor, dupa cea din perioada celui de-al doilea Razboi Mondial. 

Avand in vederea situatia complicata in care se afla refugiatii sirieni, Statele Unite ale Americii si Canada au anuntat ca sunt dispuse sa acorde azil politic si sa contribuie la integrarea sirienilor in societate. 

Citeste si: A trait pe strazi si nu a mai facut baie de ani de zile. Transformarea prin care a trecut un batran de 83 de ani

Aceasta problema a fost amplu discutata si pe retelele de socializare, acolo unde oamenii au decis sa isi demonstreze solidaritatea. In vederea sustinerii acestei cauze, un tanar din Portland a decis sa traga un semnal de alarma printr-o metoda neconventionala. Barbatul a asezat in diverse locatii un urs de plus si o fotografie menita sa atraga atentia trecatorilor. 

Reactiile oamenilor la vederea ursuletului de plus murdar si a fotografiei exprima mai mult decat 1 000 de cuvinte. Urmareste mai jos un videoclip cu adevarat emotionant.     

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni