• PRO TV
  • A eliminat machiajul de pe chipul papusilor si le-a transformat in adevarate modele pentru fetitele din intreaga lume

A eliminat machiajul de pe chipul papusilor si le-a transformat in adevarate modele pentru fetitele din intreaga lume

A eliminat machiajul de pe chipul papusilor si le-a transformat in adevarate modele pentru fetitele din intreaga lume

Din ce in ce mai multi parinti isi propun sa le ofere copiilor lor experiente care sa ii inspire, sa le dezvolte inteligenta si dorinta de a evolua.

Dupa ce o mamica a dezvaluit tuturor ce se ascunde de fapt in spatele chipului machiat al papusilor, un nou proiect similar prinde contur. Wendy Tsao a ajuns la concluzia ca, in ultima perioada, producatorii de papusi mizeaza pe dorinta copiilor de a se maturiza si produc jucarii cu un aspect nu tocmai natural.

Citeste si: Modalitatea prin care iti poti salva garderoba! A facut o simpla taietura intr-un pulover, iar rezultatul a fost genial

Din dorinta de a trage un semnal de alarma asupra impactului pe care papusile machiate excesiv si imbracate sumar il au asupra dezvoltarii micutilor, Wendy Tsa si-a propus sa realizeze cateva modele de papusi care sa ii inspire pe copii si, de ce nu, pe adulti. 

Femeia a dorit ca micutii sa se detaseze putin de personajele din desene animate si vedetele de la Hollywood si sa isi indrepte atentia catre personaje reale, care s-au implicat activ in evolutia societatii. 

"In acest proiect, am imbracat si pictat cele mai populare papusi si am incercat sa le aduc cat mai aproape de un asptect natural, ca voi, fetelor! Ca parinte, imi doresc ca micutii mei sa se joace cu papusi care seamana J.K Rowling si Malala si sa purtam conversatii despre ele.", a scris Wendy Tsao pentru Bored Panda.  

"I remove make-up from Hollywood and Disney dolls to turn them into inspiring real-life women"

Posted by Bored Panda on Friday, October 9, 2015

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni