• PRO TV
  • A transformat una dintre printesele preferate ale copiilor intr-un personaj malefic. Videoclipul a cucerit internetul

A transformat una dintre printesele preferate ale copiilor intr-un personaj malefic. Videoclipul a cucerit internetul

A transformat una dintre printesele preferate ale copiilor intr-un personaj malefic. Videoclipul a cucerit internetul

Animatia "Frozen" a facut senzatie in intreaga lume inca din primele zile de la premiera in cinematografe. Copiii de toate varstele au indragit imediat personajele productiei Disney, iar coloana sonora i-a cucerit chiar si pe adulti.

Elsa si Anna, printesele din "Frozen", sunt adorate de milioane de fetite din intreaga lume. Animatia "Frozen" s-a transformat intr-un adevarat fenomen mondial, iar povestea emotionanata a celor doua surori a cucerit atat atentia copiilor, cat si a adulti din intreaga lume.

O tanara a decis sa isi demonstreze maiestria in arta machiajului si sa se transforme in Elsa cu ajutorul produselor cosmetice. Avand in vedere ca se apropie Halloween-ul, acest tutorial ar putea sa le fie de folos tinerelor care isi doresc sa surprinda cu o aparitie de neuitat. 

Citeste si: A eliminat machiajul de pe chipul papusilor si le-a transformat in adevarate modele pentru fetitele din intreaga lume

Tutorialul prezentat de Kat Sketch este cu atat mai interesant cu cat tanara reuseste sa surprinda in primele minute cu un chip angelic, care seamana destul de mult cu celebra Elsa, pentru ca spre finalul materialului video sa le prezinte celor care ii urmaresc canalul de YouTube o transformare aparte. 

Pe jumatate de chip, Kat isi aplica un nou strat de machiaj care imita gheata, dar si o lentila care ii ofera irisului o culoare alba. Astfel, tanara reuseste sa se transforme pe jumatate intr-o "Elsa malefica".

Ce parere ai despre acest tutorial?  

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni