• PRO TV
  • Un barbat a fost trantit la pamant de un coleg in timp ce se afla in apropierea unui elefant. Ce a urmat a ajuns viral

Un barbat a fost trantit la pamant de un coleg in timp ce se afla in apropierea unui elefant. Ce a urmat a ajuns viral

Un barbat a fost trantit la pamant de un coleg in timp ce se afla in apropierea unui elefant. Ce a urmat a ajuns viral

Cainii sunt cunoscuti drept cei mai buni prieteni ai omului, insa exista persoane care considera ca elefantii se numara printre cele mai sensibile si devotate animale.

Un material video publicat pe YouTube vine sa demonstreze faptul ca elefantii sunt capabili sa empatizeze. Protagonistul videoclipului de mai jos este Thongsri, un elefant in varsta de 17 ani care traieste in Chiang Mai, Thailanda. Se pare ca animalul a asistat la o scena care l-a determinat sa reactioneze intr-o maniera neasteptata. 

Citeste si: Un cal a ramas blocat in zapada 4 zile. Cum reactioneaza atunci cand un strain se apropie de ea si incearca sa o ajute

Unul dintre ingrijitorii locului unde traieste elefantul a fost trantit la pamant unul dintre colegii lui, iar intregul eveniment s-a petrecut chiar in fata lui Thongsri. In ciuda faptului ca totul s-a dovedit a fi doar o gluma, elefantul a sarit imediat in ajutorul celui care ii ofera zilnic hrana, in incercarea de a il ridica. 

Imaginile sunt de-a dreptul emotionante si au fost urmarite pana acum de peste 1 500 000 de oameni!  

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni