• PRO TV
  • Cei mai sexy actori din seriale. Barbatii irezistibili care fac furori in cele mai apreciate show-uri TV

Cei mai sexy actori din seriale. Barbatii irezistibili care fac furori in cele mai apreciate show-uri TV

Cei mai sexy actori din seriale. Barbatii irezistibili care fac furori in cele mai apreciate show-uri TV

O parte din succesul unor dintre cele mai apreciate seriale din lume se datoreaza si actorilor care joaca in ele, iar atunci cand vine vorba despre personajele masculine, oferta este una pe masura.

1. Mehmet Akif Alakurt - Puterea destinului 

Mehmet Akif Alakurt le-a cucerit pe toate romancele cu rolul lui Boran din "Puterea Destinului". Cu un aspect exotic si o prezenta impunatoare, el s-a transformat rapid intr-unul dintre cei mai ravniti barbati din serialele turcesti. Si-a inceput cariera de model in anul 1998, reusind sa castige premii precum "Cel mai bun model din Turcia" si "Cel mai bun model din lume". I se spune chiar "Printul Turciei", avand in vedere ca a ocupat primul loc in topul unui concurs care se numea astfel.

2. Kit Harington - Game of Thrones

Kit Harington si-a castigat faima datorita rolului lui Jon Snow din serialul Game of Thrones, insa actorul de 28 de ani a mai jucat si in alte productii importante precum Pompeii sau Seventh Son. Inainte de cariera in cinematografie, Kit Harington a auvt succes si in teatru, castigand doua Olivier Awards, pentru rolul din adaptarea piesei War Horse.

3. Jason Momoa - Game of Thrones

Jason Momoa si-a inceput cariera in showbiz ca model, evoluand apoi la actorie. S-a facut remarcat in rolurile Conan Barbarul, Khal Drogo din Game of Thrones si Ronon Dex din Stargate Atlantis.

Momoa a semnat un contract cu cei de la DC Comics si il va juca pe Aquaman, prima aparitie fiind in Batman versus Superman: Dawn of Justice. Apoi, el va juca in Justice League, film ce a fost impartit in doua parti, ce vor fi lansate in 2016 si 2017, apoi va juca in "Aquaman", in 2018.

Citeste mai multe si vezi imaginile pe perfecte.ro!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni