• PRO TV
  • Nu mai fusesera la frizer din anul 1985. Cum arata ACUM, dupa ce au intrat pe mana stilistilor

Nu mai fusesera la frizer din anul 1985. Cum arata ACUM, dupa ce au intrat pe mana stilistilor

Nu mai fusesera la frizer din anul 1985. Cum arata ACUM, dupa ce au intrat pe mana stilistilor

Cei doi soti din filmuletul de mai jos nu au mai tinut cont de moda si nu si-au schimbat look-ul o data la doi ani, asa cum este recomandat pentru un om care tine la aspectul fizic, ba mai mult decat atat, ei nu au mai trecut pe la frizer din anul 1985.

Oprah Winfrey i-a invitat intr-una dintre emisiunile sale pe Tim si Wendy, un cuplu care a decis la un moment dat sa adopte o atitudine rock si in legatura cu acest lucru au hotarat sa nu isi mai viziteze frizerul si sa renunte si la hainele in tendinte.

Tim si Wendy sunt casatoriti de 12 ani si chiar daca au luat aceasta decizie, familia si prietenii au inceput sa le spuna ca trebuie sa renunte la un moment dat pentru ca parul lung si neingrijit nu facea altceva decat sa ii imbatraneasca si sa lase o impresie gresita celor din jur. 

Pentru ca apropiatii si-au dorit foarte mult sa ii ajute sa se schimbe, ei au apelat la Oprah Winfrey, care i-a ajutat sa isi schimbe radical look-ul si le-a oferit posibilitatea ca cineva profesionist sa se ocupe de aceste lucruri.

Transformarea lor a reusit sa ii repuna cu picioarele pe pamant si sa renunte la anii 80', moment in acre ei au rupt orice contact cu realitatea. Dupa ce au intrat pe mana stilistilor, cei doi s-au schimbat total, au mai multa incredere in ei si, cu siguranta acest lucru ii va ajuta la intensificarea sentimentului de iubire dintre ei.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni