• PRO TV
  • Vin Diesel, aparitie emotionanta alaturi de fiica lui. Poza pentru care starul a primit aproape 4 milioane de like-uri

Vin Diesel, aparitie emotionanta alaturi de fiica lui. Poza pentru care starul a primit aproape 4 milioane de like-uri

Vin Diesel, aparitie emotionanta alaturi de fiica lui. Poza pentru care starul a primit aproape 4 milioane de like-uri

In urma cu o saptamana, Vin Diesel a fost surprins intr-o zi obisnuita din viata lui, intr-o perioada in care nu filmeaza pentru niciun proiect cinematografic sau televizat, astfel ca starul nu si-a etalat acelasi corp de culturist cu care ne-a obisnuit.

Aparitia fotografiilor in care Vin Diesel apare cu burtica a starnit numeroase dezbateri care l-au suparat pe celebrul actor. Acesta a profitat de popularitatea lui de pe retelele de socializare si a publicat el insusi o poza in care a renuntat la tricou si si-a aratat patratelele.

"Legat de pozele de ieri... Celor care au vrut show. Si pentru toti ingerii care iubesc in egala masura si corpul meu de tata, o sa postez pe Facebook un filmulet, dupa ce termin cu turneul de promovare in care sunt implicat."

Dupa ce a "rezolvat" problema legata de aspectul fizic, Vin Diesel a publicat o fotografie pe contul de Facebook in care o tine in brate pe micuta Pauline, fiica lui de cateva luni. 

Vezi imaginea aici!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni