• PRO TV
  • Antonia s-a fotografiat in intimitatea dormitorului. Ipostaza in care a aparut, o reala surpriza pentru fani

Antonia s-a fotografiat in intimitatea dormitorului. Ipostaza in care a aparut, o reala surpriza pentru fani

Antonia s-a fotografiat in intimitatea dormitorului. Ipostaza in care a aparut, o reala surpriza pentru fani

Antonia se numara printre cele mai succes cantarete din showbizul autohton, iar piesele sale rasuna in difuzoarele radiourilor din intreaga tara.

Antonia este apreciata de milioane de fani din Romania si are o cariera de invidiat, iar in plan personal este o mamica fericita si are o frumoasa relatie cu artistul Alex Velea. De-a lungul timpului, Antonia a fost extrem de discreta in ceea ce priveste detaliile cu privire la viata sa personala, insa nu si-a privat fanii de placerea de a vedea fotografii cu micutii sai, Maya si Dominic. 

Citeste si: Pe ea o vezi mereu la TV, dar imaginile cu fiul ei sunt rare. Imaginea cu care Corina Bud a facut senzatie pe Facebook

Cantareata se numara printre vedetele care pastreaza legatura cu fanii lor prin intermediul conturilor pe care le au pe retelele de socializare, iar cea mai recenta imagine publicata de aceasta a facut deliciul prietenilor virtuali. Antonia s-a lasat fotografiata in intimitatea dormitorului, iar ipostaza in care a aparut s-a dovedit a fi o reala surpriza pentru sustinatorii care s-au grabit sa ii transmita complimentele lor. 

Imaginea a strans peste 67 000 de like-uri, semn ca look-ul natural al Antoniei le-a placut peste masura.  

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni