• PRO TV
  • Ambitia unei mame a emotionat parintii din intreaga lume! Surpriza pe care i-a facut-o baietelului ei este geniala

Ambitia unei mame a emotionat parintii din intreaga lume! Surpriza pe care i-a facut-o baietelului ei este geniala

Ambitia unei mame a emotionat parintii din intreaga lume! Surpriza pe care i-a facut-o baietelului ei este geniala

Pentru ca se apropia ziua de nastere a baietelului sau, o mamica si-a dat seama ca nu ii poate satisface dorintele de pe lista fiindca pur si simplu nu exista in magazine!

Gina DeMillo Wagner, scriitoare si fotograf in acelasi timp, a publicat pe blogul personal o imagine cu ajutorul careia a marturisit mandra lumii intregi ca a reusit sa ii implineasca visul baietelului sau: piese de lego, dar si o papusa de sex barbatesc, lucru pe care nu l-a gasit in magazinele pentru copii.

"In urma cu un an, cand fiica mea a implinit varsta de 7 ani, a primit cu ocazia aniversarii, o papusa pe care toate fetitele din America o au, personalizata dupa chipul ei. Fiul meu, in mod normal, si-a dorit si el o papusa care sa ii semene, dar aici am intampinat o problema", a marturisit femeia.

Pentru ca pustiul nu a inteles ca nu exista o astfel de papusa si pentru el si pentru ca a tot intrebat cand o primeste, femeia a decis sa transforme o papusa normala intr-una de sex barbatesc.'

Cand si-a terminat treaba de mamica, fiul ei si-a primit surpriza cu mare incatare si abia si-a incaput in piele de fericire. 


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni