• PRO TV
  • ProTV si Crucea Rosie Romana au lansat campania umanitara: "Noua ne pasa. Impreuna daruim speranta"

ProTV si Crucea Rosie Romana au lansat campania umanitara: "Noua ne pasa. Impreuna daruim speranta"

ProTV si Crucea Rosie Romana au lansat campania umanitara: "Noua ne pasa. Impreuna daruim speranta"

ProTv si Crucea Rosie Romana, au lansat campania umanitara: "Noua ne pasa. Impreuna daruim speranta", prin care strangem fonduri, pentru victimele incendiului si spitalele unde sunt ingrijite. Crucea Rosie Romana, este in legatura cu spitalele si autoritatile, si ca prima urgenta, va trimite catre spitale, 2 000 de flacoane de albumina. 

Crucea Rosie Romana, al carei presedinte este Principesa Margareta, va ramane permanent in contact cu administratorii spitalelor, iar din banii stransi, va incerca sa acopere, cele mai presante nevoi. Puteti dona 2 euro, prin sms, la 8827. De asemenea, puteti dona, prin transfer bancar, lei, euro sau dolari, in conturile deschise de Crucea Rosie, la BRD. Gasiti conturile, pe pagina noastra de internet, www.stirileprotv.ro.

Silviu Lefter, directorul Crucea Rosie Romana

"Cetatenii nostri au raspuns la superlativ. s-a strans o suma importanta de bani, bani cu care vom incerca sa dotam spitalele. Inca mai e nevoie de sprijinul concetatenilor pentru ca sunt o serie de materiale si de tratamente care trebuiesc facute si dupa aceste victime vor iesi din ATI-uri. Vor trebui facute transplanturi, operatii, care in marea lor majoritate sunt costisitoare. Pe site-ul Crucii Rosii vor fi trecute toate sumele si toti donatorii. In egala masura, tot pe acest site vom spune ce am facut cu banii rezultati in urma acestei colecte."

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni