• PRO TV
  • O tanara aducea pe lume primul ei copil, dar tatal copilului nu era de fata. Ce s-a intamplat in secunda urmatoare

O tanara aducea pe lume primul ei copil, dar tatal copilului nu era de fata. Ce s-a intamplat in secunda urmatoare

O tanara aducea pe lume primul ei copil, dar tatal copilului nu era de fata. Ce s-a intamplat in secunda urmatoare

O tanara a asteptat cu nerabdare momentul in care urma sa devina mama pentru prima oara. Entuziasmul, insa i-a fost umbrit din primele secunde in care a aflat vestea cea mare de gandul ca tatal baietelului, Greg Bacon, nu va putea lua parte la acest moment special. 

Atunci cand acesta a aflat vestea ca sotia lui, Dina, este insarcinata a simtit ca destinul este nedrept, pentru ca urma sa rateze cea mai importanta zi a vietii lui, deoarece, cu putin timp dupa aflarea vestii, datoria l-a chemat.

Greg a avut inima franta la gandul ca nu va fi acolo. Acesta a fost intotdeauna cel mai negru gand al sau. Nu teama legata de pericolele la care urma sa fie expus pe front il intrista, ci mai degraba gandul ca va rata nasterea primului sau copil. Si se pare ca de ce s-a temut nu a reusit sa scape.

Pare evident, insa a durat ceva pana sa realizeze ca exista aceasta posibilitate. In ultimele luni, Dina si Greg tinusera legatura prin intermediul Skype si Facetime, insa niciunul dintre ei nu se gandise la posibilitatea aducerii unui laptop in sala de nasteri.

Cu toate ca sentimentul nu este acelasi ca si cand ai fi acolo in persoana, este extraordinar faptul ca tehnologia ne permite sa "fim" in locuri aflate la mii de kilometri distanta. Ei bine, povestile de acest gen ne arata ca tehnologia este intr-adevar, un lucru bun.  

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni