• PRO TV
  • Pare un simplu desen realizat pe o coala de hartie, dar adevarul este cu totul altul. Te-ai prins despre ce este vorba?

Pare un simplu desen realizat pe o coala de hartie, dar adevarul este cu totul altul. Te-ai prins despre ce este vorba?

Pare un simplu desen realizat pe o coala de hartie, dar adevarul este cu totul altul. Te-ai prins despre ce este vorba?

Cand vine vorba despre bautul ceaiului, nimic nu este mai placut decat sa arunci la final saculetul si sa il arunci la cosul de gunoi.

Ruby Silvious este, insa, o tanara artista care nu concepe asa ceva si care a facut o pasiune din colectionarea acestor saculeti pentru ca pentru ea inseamna cu totul altceva.

Unul dintre proiectele sale de suflet se numeste 363 Days of Tea si incearca sa schimbe cumva parerea pe care oamenii o au despre lucrurile pe care le arunca imediat la cos. Tanara strange pliculetele de ceai si picteaza pe ele ce simte in momentul respectiv, iar creatiile ei au fost apreciate de oamenii din intreaga lume.

Pe cativa centimetri de hartie, Ruby reusestea sa dea viata personajelor pe care si le imagineaza si in acest fel isi face cunoscute gandurile. Proiectele ei sunt un real succes, iar cei care le privesc ii apreciaza talentul de fiecare data.

 

363 days of tea. Day 311. #happymonday #queenanneslace #teabag #art

Posted by Ruby Silvious on Monday, November 9, 2015

 

363 days of tea. Day 310. Remembering family and friends who perished when Typhoon Haiyan struck my hometown of Tacloban...

Posted by Ruby Silvious on Sunday, November 8, 2015

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni