• PRO TV
  • Viata acestei fetita s-a schimbat radical de cand l-a intalnit pe cainele George! Cum o ajuta patrupedul in fiecare zi

Viata acestei fetita s-a schimbat radical de cand l-a intalnit pe cainele George! Cum o ajuta patrupedul in fiecare zi

Viata acestei fetita s-a schimbat radical de cand l-a intalnit pe cainele George! Cum o ajuta patrupedul in fiecare zi

Bella Burton nu mai are nevoie de carje sau de scaunul cu rotile, de care nu se putea dezlipi inainte, si ii datoreaza toate acestea unui caine! Numele lui este George, apartine rasei Dog German, iar el si Bella sunt de nedespartit!

Fetita in varsta de doar 11 ani a fost nascuta cu o boala genetica rara, Sindromul Morquio, care, printre altele, ii afecteaza sistemul osos si ii ingreuneaza mersul. Viata ei s-a schimbat pentru totdeauna din clipa in care l-a cunoscut pe George in cadrul Service Dog Project. Apropiatii spun ca a fost dragoste la prima vedere, iar cei doi nu s-au mai separat de atunci.

George o acompaniaza pe Bella peste tot. Cei doi prieteni se duc la scoala impreuna si se bucura de activitati precum mersul pe bicicleta, saniusul sau calatoritul. Atunci cand Bella are programare la doctor, George este mereu cu ea. 

Inainte ca acesta sa faca parte din viata ei, Bella abia putea merge. Acum, ea poate sa faca aproape orice activitate, precum un copil normal, dar are norocul sa nu se desparta niciodata de prietenul sau preferat. 

In fiecare noapte, dupa o zi lunga, George se ghemuieste si adoarme doar langa ea. Acest caine nu i-a oferit micutei doar o prietenie, dar si abilitatea de a se misca!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni