• PRO TV
  • Adevaratul motiv pentru care Selena Gomez s-a despartit de Justin Bieber. Marturisirea a fost facuta chiar de cantaret

Adevaratul motiv pentru care Selena Gomez s-a despartit de Justin Bieber. Marturisirea a fost facuta chiar de cantaret

Adevaratul motiv pentru care Selena Gomez s-a despartit de Justin Bieber. Marturisirea a fost facuta chiar de cantaret

In ultima perioada, atat Selena Gomez, cat si Justin Bieber, au devenit tot mai deschisi in legatura cu fosta lor relatie. Acum, ca au trecut peste, ei vorbesc despre obstacolele care au stat in calea fericirii lor.

Intr-un interviu pe care l-a acordat recent celor de la Complex Magazine, Justin a povestit cum relatia dintre el si Selena Gomez a esuat din cauza faptului ca fiecare investise mult prea multe sentimente in celalalt.

Citeste si: Corpul ei pare modificat. Modelul cu talie ireal de mica si posterior incredibil de bombat care face furori pe Instagram

"Era atat de indragostiti unul de celalalt incat nimic altceva nu mai conta. Lumile noastre se roteau in jurul celuilalalt, iar valorile noastre erau date de cealalta persoana. Iar cand se intampla asta, e imposibil sa nu fii dezamagit. Iubita sau iubitul te va dezamagi dintr-un punct de vedere. Nu-ti poti baza identitatea intr-o singura persoana", a explicat Justin.

"Identitatea mea era in ea. Identitatea ei era in mine. Cand se intampla ceva, imi pierdeam mintile si isi pierdea si ea mintile si ajungeam sa ne certam atat de tare pentru ca eram atat de dedicati unul altuia", a mai spus artistul.

Citeste continuarea articolului aici!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni