• PRO TV
  • Mollie King, la un pas de un accident vestimentar. Ce problema i-a creat rochia cu slit prea adanc

Mollie King, la un pas de un accident vestimentar. Ce problema i-a creat rochia cu slit prea adanc

Mollie King, la un pas de un accident vestimentar. Ce problema i-a creat rochia cu slit prea adanc

Vedetele prezente la British Fashion Awards 2015 au scos la iveala cele mai bune haine din garderoba, in incercarea de a lasa impresii memorabile. Mollie King nu s-a lasat mai prejos si ne-a dezvaluit la fel de multa piele cata rochie.

Nimic nu pare sa stea in calea dorintei vedetelor de a-si etala cele mai noi si extravagante haine. Iar prin "nimic" ne referim inclusiv la temperaturile apropiate de 0 grade, pe care iarna le aduce odata cu venirea ea.

Citeste si: Sunt celebri, dar s-au casatorit fara fast. Cine sunt vedetele care si-au jurat iubire departe de ochii curiosilor

Noul trend in materie de rochii a fost categoric depasit de alegerea cantaretei Mollie King,in varsta de 28 de ani, prezenta la British Fashion Awards 2015. Alaturi de vedete precum Pixie Lot, Chloe Green si Rosie Huntington-Whiteley, tanara a avut o aparitie memorabila pe Covorul Rosu.

Eleganta, artista a defilat pe Covorul Rosu intr-o rochie in alb si negru, fara maneci, cu decolteu adanc, cu slit de la calcaie pana la sold, accesorizata cu elemente in aceleasi culori, potrivit Daily Mail

Mollie pare sa fi intrat in cursa vedetelor care vor sa dezvaluie portiuni cat mai mari de piele si reuseste cu succes sa atinga un loc fruntas, de data aceasta.



Sursa FOTO: Getty Images

Tu ce crezi, a depasit cantareata limitele elegantei cu aceasta rochie?

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni